2022.02.07. Hétfő

Ámos 3:8
„Ha az oroszlán ordít, ki ne félne? Ha az ÚR ISTEN szólt, ki ne prófétálna?”

1962.05.13. – Egy igaz próféta útja
Ó, Júda törzsének Oroszlánja, kelj fel és ordíts! Te ordítasz ezen az utolsó napon. A szemeid beszűkülnek, lefelé nézel. Látod ennek az úgynevezett keresztény nemzetnek és világnak a bűnét. Látod ennek a nemzetnek a bűnét, mikor az drága Véren lett megvásárolva. Látod, hogy a felekezetek hogyan gázolnak át az Igéden. Látod, hogy a hamis próféták hogyan hazudnak. Isten igazságát tagadják.
Ordíts Júda Oroszlánja! Hadd kiáltsanak a prófétáid! „Amikor Isten szól, ki tarthatná vissza, hogy prófétáljon?” Isten Szava kijön a Bibliából, felmegy a prófétán keresztül, hogyan tarthatná meg a békéjét? Ha azt tenné, darabokra robbanna. Ó Istenem, hadd ordítson a prófétád, Uram! Kiáltsa ki a Te Üzenetedet, Istenem, és hadd figyeljen oda a Királyságodnak minden teremtménye!
Hadd álljanak meg ők! Hadd álljanak meg az asszonyok, és vizsgálják meg magukat! Hadd álljanak meg a férfiak, és vizsgálják meg magukat! Hadd álljon meg minden prédikátor, aki hallgatja ezt a szalagot, és hadd vizsgálja meg magát, mert Júda törzsének Oroszlánja ordít! És az igaz Ige eljön a prófétákhoz, akik szólnak, kiáltanak: „Térjetek meg és forduljatok vissza, mielőtt túl késő lenne!”

Vélemény, hozzászólás?