2022.01.22. Szombat

Efézus 4:16
„Akiből az egész test, szép renddel egyberakatván és egybeszerkesztetvén az Ő segedelmének minden kapcsaival, minden egyes tagnak mértéke szerint való munkássággal teljesíti a testnek nevekedését a maga fölépítésére szeretetben.”

1962.03.11. – A legnagyobb küzdelem, melyet valaha is vívtak
És újra azon kezdtem el gondolkozni, hogy a csillagok közül mindegyik a maga helyén van. Mindegyik a maga helyén áll. Ha pedig valamelyikük is megmozdulna, annak lenne valamilyen oka, és az kihatással lenne a földre. Láttuk már, hogy mi a következménye annak, ha valamelyikük elmozdul a helyéről. Óriási hatása van. Mindenre befolyással bír.
Aztán arra gondoltam, hogy ha az égitestek hatalmas sokaságának ennyire tökéletesen a helyükön kell maradniuk ahhoz, hogy minden rendben működjön, akkor mi a helyzet a földön lévő rendetlenséggel? Milyen igaz, hogy ha csak egyikünk is elhagyja a maga helyét, az képes mindent kilendíteni a maga medréből! Isten programját zavarja meg, ha csak egyetlen tag is elhagyja a maga helyét. Egyfolytában azért kellene küzdenünk, hogy megtartsuk a Lélek rendjét.
Ma délelőtt pedig lenne gyógyítási szolgálat, és szeretném, ha ez a rész… Ha ez a ma délelőtt itt összegyűlt csoport a Szentlélek által olyan összhangba rendeződne, hogy a lelkek és testek spontán gyógyulása történne meg, miközben mi csak egyszerűen a megadott helyünkön maradunk.

Vélemény, hozzászólás?