2022.01.12. Szerda

II Korintus 6:2
„Mert ő mondja: Kellemetes időben meghallgattalak, és az üdvösség napján megsegítettelek. Ímé itt a kellemetes idő, ímé itt az üdvösség napja.”

1953.05.07. – Elvárások
Na most, a bűn nem azt jelenti, hogy kimész és iszol és újra azt teszed. „Menj és többé ne vétkezz!” Ámen! Itt van. Tudjátok, mit találok a legnagyobb problémának a mai pünkösdi gyülekezettel? Az elhelyezésüket tekintve nem tudják, hogy kicsodák ők. Ti Isten fiai és lányai vagytok. És sokszor kerestek valami nagyot, hogy majd az eljön, de nektek az már megvan, a legnagyobb, amit kaphattatok. Tehát mi Isten fiai, vagyunk, nem leszünk, hanem vagyunk. És mi együtt ülünk Mennyei helyeken Krisztus Jézusban, éppen most. Ó! Amikor ilyen hit jön be a Gyülekezetbe, a gonosz elmegy arról a helyről. Mivel most már megvan a …
Sátánnak egyáltalán nincs semmilyen törvényes joga egy Keresztény fölött. Mindig amikor egy ember megmenekül, Isten kiír egy nagy csomó olyan csekket és alul ráírja a Nevét, és azt mondja: „Itt van. Töltsd ki azokat!” Félsz attól? Töltsd csak ki! „Bármit kívántok, amikor imádkoztok, higgyétek, hogy megkapjátok, és az megadatik nektek…”

Vélemény, hozzászólás?