2022.01.01. Szombat

I. Thesszalonika 5:23
„Maga pedig a békességnek Istene szenteljen meg titeket mindenestől; és a ti egész valótok, mind lelketek, mind testetek feddhetetlenül őriztessék meg a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére.”

1961.01.01 – Jelenések könyve negyedik fejezet 2. rész
Imádkozunk, Istenünk, ahogy ma reggel elkezdjük ezt az új évet dicséretekkel, énekléssel és örvendezéssel. És tudjuk, hogy Isten végig fog vezetni bennünket az élet utazásán, át a halál folyóján az Ígéret Földjére. Ma reggel a szemeink túlnéznek a Jordán áradó folyamain azokra a mezőkre, ahol örökzöldek mezői növekednek. Imádkozunk, hogy a szemeink megragadják ezt a látványt és soha ne engedjék el. Egy nap, amikor el kell jönnünk ehhez a folyamhoz, hogy átkeljünk, – mint régen Illés, – Isten köntöse le fog súlytani a halál folyamaira és félelem nélkül fogunk átkelni. Add meg ezt, Urunk!
Végül, amikor mindent elvégeztél, Urunk, hadd lépjünk be a Te kapuidon és ülhessünk Isten üdvözlő asztalához, enni és együtt élni végtelen korokon át. Addig is hadd legyen egészségünk, szilárdságunk, örömünk, boldogságunk, hatalmunk és erőnk, és a Szent Szellem áldásai kísérjenek bennünket. Jézus Nevében kérjük ezt. Ámen!

Vélemény, hozzászólás?