2021.11.30. Kedd

János 17:20-21
„De nemcsak őérettük könyörgök, hanem azokért is, akik az ő beszédökre hisznek majd énbennem; hogy mindnyájan egyek legyenek; amint Te énbennem, Atyám, és én Tebenned, hogy ők is egyek legyenek Mibennünk: hogy elhiggye a világ, hogy Te küldtél engem.”

1963-08.18 – Az egyesülés ideje és jele
Isten egyesül az Ő Menyasszonyával. Ő egybejön keletről és nyugatról, és északról és délről. Egyesülési idő van és ez zajlik éppen most. Mire egyesül a Menyasszony? Az Elragadtatásra. Ámen! Isten készíti Őt. Igen, uram, egyesülés! Mivel egyesül a Menyasszony? Az Igével! „ Mert ég és föld elmúlnak, de az Én Igém soha el nem múlik.” Ő egyesíti Magát az ÍGY SZÓL AZ ÚR-ral, tekintet nélkül arra, hogy valamelyik felekezet vagy bárki más mit mond. Ő egyesíti Magát. Készülődésben van. Miért? Ő a Menyasszony. Így van. És Ő egyesíti Magát a Vőlegényével, látjátok, és a Vőlegény az Ige. „Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennel volt és Isten volt az Ige. És az Ige testté lett és közöttünk lakozott.”
És a Gyülekezet és a Menyasszony és az Ige annyira eggyé válik, amíg Maga az Ige munkálja ki a Vőlegény cselekedeteit. Ámen! Látjátok ezt? Egy egyesülés!

Vélemény, hozzászólás?