2021.11.27. Szombat

Róma 8:11
„De ha Annak a Szelleme lakik bennetek, Aki feltámasztotta Jézust a halálból, ugyanaz, Aki feltámasztotta Krisztus Jézust a halálból, megeleveníti a ti halandó testeiteket is az Ő tibennetek lakozó Szelleme által.”

1961.08.08 – A Te házad
Ez a Szent Szellem, aki most bennem van, megteszi, hogy legyen egy fiatal, halhatatlan testem és soha ne járjak… A Szent Szellem, aki benned van, megteszi, hogy az ősz hajszálaid eltűnnek és bármi is az. És te, öregkorban, ha olyan idős vagy, hosszú szakállal jársz, az egyáltalán nem számít. Ugyanaz a Szent Szellem egyszerűen csak visszaváltoztat azon a napon fiatalemberré és fiatal hölggyé. Ez a Biblia. Így van. Az a Szellem, aki éppen most bennünk van, pont most. Nem egy olyan, aki majd eljön, hanem Az, aki éppen most bennünk van. Isten az, Aki benned van most. És Ő majd feltámasztja… Te fel tudod támasztani magadat. És miért nem tudod azt most megtenni? Mert, látjátok, van egy Íráshely, ami itt tart téged; várnod kell az Elragadtatásig. Látjátok, itt van. Pontosan azzal kell maradnod. Értitek?
Nincs megengedve, hogy olyan magasra menj. Ha úgy lenne, nos, mi, azt mondanám, építenénk magunknak egy kis saját világot. Te ott élnél az egyik világban és én a másikban és nem lenne meg az Úr Jézus Eljövetele. És milyen lenne az? Értitek?
De nektek van hatalmatok, hogy azt megtegyétek. Istennek akárcsak a legkisebb, kicsiny árnyéka is képes bármit megtenni. Mert látjátok, Ő mindenható.

Vélemény, hozzászólás?