2021.11.24. Szerda

I. Timótheus 2:12-13
„A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben. Mert Ádám teremtetett elsőnek, azután Éva.”

1960.07.16 – Attól az időtől kezdve
Nem lesz időm ezen az összejövetelen elmondani. 1933-ban… Ez egy asszony-nemzet. Ez a 13-as szám. Feltűnik a Jelenések 13. fejezetében: 13 csillag, 13 sáv, 13… Minden 13. Minden asszony. És emlékezzetek, ÍGY SZÓL AZ ÚR: egy asszony fog uralkodni a végidő előtt. Ő lesz az elnök, vagy alelnök, vagy ez a Katolikus Egyház lesz, mint egy asszony. Láttam őt. Egy nagyszerű asszony, a nemzet meghajlik neki. Ez lesz meg a végidő előtt. ÍGY SZÓL AZ ÚR. Írjátok le és lássátok meg, ti fiatalok! Lássátok meg, hogy megtörténik-e! Ha nem történik meg, akkor én hamis próféta vagyok.
Na most, emlékezzetek, ez a vég. Amerika egy asszony-nemzet. Ez egy olyan hely, ahol ő isten lehet korlátok nélkül és a férfiak nem szólnak ellene semmit. Főnökösködő, ő irányít mindent, üzleti életet meg mindent, még a gyülekezetben az emelvényre is feljutott, a szószékhez, és ő irányítja azt. Természetesen, mindezek a dolgok, az asszony uralkodik. És ő egy istennő. Ez igaz Amerikára.

Vélemény, hozzászólás?