2021.11.18. Csütörtök

I Timótheus 6:12
„Harcold meg a hitnek szép harcát, nyerd el az örök életet, amelyre hívattattál, és szép vallástétellel vallást tettél sok bizonyság előtt.”

1963.04.21 – A Győzelem Napja
A hit harcában vagyunk. Harcoljuk meg a jó… teljesítsük a győzelmünket, mert a teljes győzelmünk kétségtelen. Ez biztos. Ennek úgy kell lenni. Megvannak nekünk ennek első gyümölcsei. Nekünk megvan ennek bizonyítéka a szívünkben most, mert az első csata már mögöttünk van. Képesek voltunk győzni, a Jézus Krisztus Hitén keresztül. Volt egy győzelmi napunk…
Mindannyiunknak van egy győzelme. Átküzdöttünk sok győzelmen. És egy nagy győzelem hamarosan jön, épp itt van a sarkon. A teljes győzelmi napunk hamarosan meglesz, amikor az Isten Fia áttöri az egeket, és az Arkangyal Hangjával fog kiáltani, és Ő újra eljön. És a sírok megnyílnak, és a halottak kisétálnak.
És azt mondom nektek, mint egy itt ülő kis keresztény csoportnak, ma reggel, kapaszkodjatok Isten változhatatlan kezébe! Volt egy ideiglenes győzelmetek. De jön egy valódi győzelmi nap, teljességben, amikor Jézus eljön.

Vélemény, hozzászólás?