2021.10.07. Csütörtök

Róma 8:28
„Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott.”

1964.01.12. – Shalom
Néha azt kérdeztem, „Miért?” Amikor még csak fiatal szolgáló voltam, és először indultam, miért vette el Isten tőlem a feleségemet, miért vette el a kisbabámat tőlem, egyenesen a szívem alól? Miért tette azt? Nem tudtam. Most már tudom. Egyszerűen csak tartottam a kezemet az Övében és bíztam tovább Benne.
Ő ismer minden kereszteződést. Ő tudja a ritmust… mikor kell annak megtörténnie. Ő tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy formáljon téged. Ő tudja, hogy milyen fajta anyagot fog használni. Értitek? Néha a sivatag mélye az, ahol Isten formálja az igaz embereket bölcsekké és prófétákká. Értitek? Ez az, ahol az emberek ki vannak kalapálva. Az emberek ki vannak kalapálva az Igében. Amikor nekik mindenféle hitvallásaik és dolgaik vannak, hadd jöjjenek ők az Igéhez, és Isten kikalapálja belőlük azt, és átformálja Ezzé, az Ő Igéjének nagy Szimfóniájává. Értitek? És aztán ők meglátják, ahogy az Ige megy tovább.
Isten tudja, hogy mikor kell változnia annak a ritmusnak. Ő tudja, hogyan megy a ritmus. Én nem tudom, hogyan megy, de Ő tudja

Vélemény, hozzászólás?