2021.08.26. Szerda

János Evangéliuma 4:10
„Ha ismernéd az Isten ajándékát, és hogy ki az, aki ezt mondja neked: ’Adj innom!’ te kérted volna Őt, és adott volna neked élő vizet.”

1965.01.23. – Repedezett víztározók
Én mondom neked, amikor megkapod a feltörő Víz kútját, a Forrást, amikor annál iszol, akkor nincs különbség, hanem mindenkinek adsz, aki arra jár. Hajlandó vagy az Élet reménységéből adni katolikusnak, protestánsnak, zsidónak, ateistának vagy bárkinek. Neked valóban van Valami benned, ami teszi azt.
Figyeljetek meg ebben egy másik dolgot, hogy nem kell szivattyúznod. Nem kell felhúznod és szivattyúznod. Olyan sok ilyent láttam, hogy beteggé tett: szivattyúzni valamit, játszani egy csoportzenét, ugrálni fel és alá, vagy egy nagy csomó irodalom kint a városban, és nagy jelek, az „óra embere”.
Az „óra embere” csak egy van, és Ő Jézus Krisztus, Aki ugyanaz tegnap ma is örökké. Csak egy hírnök van Istentől, és ez Jézus Krisztus. Igen, uram.
Ezt nem kell felszivattyúzni, vagy felhúzni azt, vagy nem kell csatlakozni hozzá, csak veszed azt szabadon. Ámen. „Én vagyok az élő Víz Forrása és ti elhagytatok engem, hogy csináljatok magatoknak tartályokat.” Nos, nem kell Azt pumpálni, pumpálni, húzni, csatlakozni hozzá, ásni, semmi mást. Csak venned kell szabadon.

Vélemény, hozzászólás?