2021.06.23. Szerda

Jelenések 22:20
„Ezt mondja, a ki ezekről bizonyságot tesz: Bizony hamar eljövök.„
„Ámen, bizony jövel Uram Jézus!”

1965.12.07. – Vezetés
Ó, Örök Élet nagy Vezetője, elfogadjuk a Te ígéretedet ma este, Atyám. Könyörgök ezért a népért, könyörgök mindegyikükért Jézus Krisztus Nevében. Uram, imádkozom, hogy Krisztus, az Istennek Fia jöjjön mindannyiunk szívébe Uram, és formáljon bennünket, és tegyen minket új teremtményekké Jézus Krisztusban. Add meg ezt Uram, Istenem!
Szeretünk Téged és azt szeretnénk, hogy jöjjön belénk az elhelyezésünk… a megváltozásunk, hogy lehessünk a Te gyermekeid, érezhessük a Szellemed mozdulását a szíveinkben Urunk, meglágyítva bennünket, és hozva minket annak felismerésére, hogy ez egy őrült kor, amiben élünk. Add meg ezt Istenem! Amikor látjuk, hogy a fiatal asszonyokat úgy elkapta az ördög a hálójában, fiatal emberek megromlott elmékkel, gyerekek kábítószer rabjai, dohányoznak, italoznak, erkölcstelenek: Sátán Édenje.
Istenem, a Biblia szerint Neked hatezer évbe telt építeni egy Édent. És Te odahelyezted a Fiadat és a feleségét (a menyasszonyát), hogy uralkodjon felette. És Sátán eljött, és megrontotta azt; hatezer éve volt és felépítette a saját, intellektuális Édenjét, a tudományon és oktatáson és úgynevezett intelligencián keresztül, és megépítette belőle a halál zűrzavarát.
Ó Istenem, vigyél vissza minket újra az Édenbe, Uram, ahol nincs halál, ahol nincs bánat! Add meg ezt Uram! Alázatosan állva várva a második Ádámra, hogy eljöjjön a Menyasszonyáért. Tegyél bennünket az Ő részévé Atyám! Jézus Nevében imádkozunk. Ámen.

Vélemény, hozzászólás?