2021.06.03. Csütörtök

János 14:20
„Azon a napon megtudjátok majd ti, hogy én az én Atyámban vagyok, és ti énbennem, és én tibennetek.”

1965.02.17. – Egy ember, aki fut az Úr Jelenlétéből
Ha egy fiatalember lennék, és egy feleséget keresnék, hogy elvegyem; és itt állna egy lány, aki eleget tesz minden tulajdonságnak, amiről azt gondoltam, hogy egy asszonyhoz illik. Nos, erkölcsileg egy királynő lenne, és kedves, és egy jó személyiség, egy igazi keresztény, minden amit csak el tudok képzelni, hogy jó feleség legyen. Nem számít, mennyire azt mondom, hogy tökéletes és pontosan helyén van, ő nem az enyém addig, amíg el nem fogadom őt, és a felelősséget, hogy az én feleségem legyen.
Ugyanez van az Üzenettel is. Azt mondhatod: „Az helyes, vagy ez, az, vagy amaz.” És azt mondod: „Rokonszenves nekem. Hiszem, hogy az az Igazság.” De el kell fogadnod, és kell, hogy a részeddé váljon, és te annak a részévé. Kell, hogy te… Akkor a tied.
Amikor megházasodsz ezzel a bizonyos asszonnyal, akit választottál, ti akkor egyek vagytok. És így van ez veled és Krisztussal. Amikor látod Őt, bemutatva és valóságossá téve, akkor te az Ő része leszel, és Ő a te részed. És együtt ti az Üzenet része vagytok.

Vélemény, hozzászólás?