2021.05.03. Hétfő

Jelenések 17:14
„és akik Vele vannak, azok az elhívottak, a választottak és hűségesek.”

1962.06.10. – Meggyőződni és törődni
Nos, a Biblia azt mondja, „az utolsó napokban az antikrisztus olyan vallásos lesz, és annyira hasonló az igazihoz, hogy megtévesztené még a kiválasztottakat is, ha lehetséges lenne.” De nem az. Így van. És mindenkit… „És ő megtéveszt mindenkit a földön, kiknek a nevei nem voltak beírva a Bárány Életkönyvébe.” Az utolsó ébredés óta? Ez nem úgy hangzik, mint a Biblia, ugye? [A gyülekezet mondja: „Nem” – a szerk.] „A világ megalapítása óta.” Te nem fogod becsapni őket, mert ők pontosan azon az Igén nyugszanak. Amikor ők látják azokat a dolgokat megjelenni.[Branham testvér csettint az ujjával.] Ez az Élet, és ők pont most megragadják azt.
Mások körbejárnak és azt mondják: „Ó, Abban semmi nincs. Huh!” Értitek? Ők nincsenek meggyőződve. Nincs ott semmi, ami meggyőzné őket. Semmi nincs bennük, amivel higgyenek. Anya régen azt mondta, „Hogy tudsz vért facsarni egy fehér répából, amikor abban nincs vér?” Pontosan.
„Az Én juhaim hallják az Én Hangom.” Ők ismerik az Igét. Mi az Ő Hangja? Tessék, itt van. Ezeket a hitvallások ők nem követik. „De akik hallják az Én Hangomat, ők Azt követik.”

Vélemény, hozzászólás?