2021.04.29. Csütörtök

Hóseás 14:9
„Kicsoda a bölcs, hogy értse ezeket? Kicsoda az értelmes, hogy eszébe vegye ezeket? Bizony igazak az Úrnak útjai, és az igazak járnak azokon: a törvényszegők pedig elesnek ott.”

1964.03.06. – Nagyobb van itt Salamonnál
Isten, mindig, minden időben szellemi ajándékokat adott a Népének. Ez az, ahogy Ő azonosítva van és megismertetik, szellemi ajándékok által. És amikor Isten elküld egy szellemi ajándékot a Népének, és azt a szellemi ajándékot elutasítják, akkor az a nép a káosz sötétségébe megy. Minden időben a korokon át, amikor Isten küld valamit a népének, egy ajándékot és elutasítják azt, Isten elutasítja azt a népet, mert elutasították Isten kegyelmét.
Ó, milyen biztonság lenne ma este, mennyivel nagyobb lenne, mint minden óvóhely, és mindazok a helyek, amikre gondolhatunk, ha ez a nemzet, amely egy keresztény nemzetnek neveztetik, elfogadná Isten ajándékát, ami adatott neki. A nagy Szent Szellemet, ami kiöntetett ezekben az utolsó napokban. És ha ez a nemzet elfogadná, az nagyobb biztonság lenne, mint bármi más, amibe mehetnek. De ők elutasították azt, ezért semmi más nincs hátra, csakis káosz és ítélet.

Vélemény, hozzászólás?