2021.04.10. Szombat

Róma 8:11
„Ha pedig annak Szelleme, aki Jézust a halottak közül feltámasztotta bennetek lakik, az, aki a Krisztus Jézust a halottak közül feltámasztotta, a bennetek lakó Szellem által a ti halandó testeteket is meg fogja eleveníteni.”

1955.04.10. – Az én Megváltóm él
Tehát ma, csak képzeljük el, hogy az Ő Jelenléte ma itt van. Az Úr Jézus egy másik világban van, egy másik dimenzióban, éppen itt ma Szellem formájában. Az Ő Szelleme összeolvad a mi szellemünkkel. A szemeink nem látják őt, mert azok még testiek, hacsak nem történne valami, hogy mi látomást lássunk. De Ő itt éppen olyan látható, éppen olyan valóságos, mint Ő volt azon a napon, amikor Máriához szólt a sírnál, vagy találkozott Kleofással az emmausi úton. Az Ő Jelenléte itt van.
Meg lehet érezni azzal a belső töltéssel, ami az emberi test belsejében van, és úgy hívják, hogy új Születés. A lélek mágnesként oda lett vonzva hozzá. És egyszer-egyszer amikor hagyod, hogy az elméd rá koncentráljon, és hiszel benne; egy rövid idő után Valami, egy valóság, érzed, hogy Valami keresztül söpör a lényeden. Ez az Ő feltámadásának az igazolása.

Vélemény, hozzászólás?