2021.03.21. Vasárnap

Zsoltárok 23:3
„Lelkemet helyreállítja.”

1964.07.26. – Repedezett víztározók
Egyszer, amikor zajlott a Walesi ébredés, volt néhány méltóság az Egyesült Államokból. Néhányan ezek közül a teológiai doktorok közül átmentek Walesbe, hogy megnézzék honnan jön, és mi ez az egész. Hátrafordított gallérban és keménykalapban sétáltak végig az utcán.
És itt jött egy kis rendőr, forgatva kezében a kis régi gumibotját, s ezt fütyörészte: „Lent a keresztnél, ahol az én Megváltóm meghalt, ott kiáltott az én megtisztulásomért; ott alkalmazva lett a Vér a szívemre, dicsőség a Nevére,” miközben az utcán sétált. Azt mondták: „Úgy tűnik, ő egy vallásos ember. Megyünk, megkérdezzük.” És azt mondták: „Mister!”
Azt mondta: „Igen, uram?”
Így szóltak: „Az Egyesült Államokból jöttünk. Egy delegáció vagyunk. Azért jöttünk, hogy nyomozzunk az úgynevezett Walesi ébredés után. Mi teológiai doktorok vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy megnézzük. Azt akarjuk tudni, hogy hol van az ébredés, és, hogy hol tartják.” Azt mondta: „Uraim, önök megérkeztek, én vagyok a Walesi ébredés.” Ámen! „A Walesi ébredés énbennem van. Itt van az pontosan.” Így van ez, amikor te élő Vizek Forrása mellett laksz. Az állandóan él, és felbuzog újra, és újra, és újra és újra. Annak nincs vége.

Vélemény, hozzászólás?