2021.03.19. Péntek

Dániel 11:32
„…de azok az emberek, akik ismerik Istenüket, megerősödnek, és hőstetteket visznek véghez.”

1956.07.23. – Isten Szelleme által vezetve
Ha azt akarjátok – akarjátok, hogy Isten elküldje rátok az erőt, menjetek imádkozni, és higgyetek. A Szent Szellem el fogja hozni nektek a gyógyulást, az üdvösséget, bármire is van szükségetek, Isten el fogja hozni nektek.
Látok egy csapat embert, akik gyávák voltak, a százhúszat. Ó, öreg kis gyáva emberek, és ott voltak. Felmentek egy régi kis lépcsőn egyszer, mert Isten azt mondta: „Most, ne prédikáljatok többé; ne énekeljetek többé; ne tegyetek bizonyságot addig, amíg be nem töltekeztek a Szent Szellemmel! Aztán el fog vezetni minden nemzethez, hogy prédikáljátok ezt az Evangéliumot”.
És ők felmentek a felházba, és ott maradtak gyáván, zárt ajtóval, zárt ablakokkal, szomorúan imádkozva magukban, elrejtőzve a zsidók elől addig, amíg a Szent Szellem el nem jött rájuk.
„Akkor egy sebesen zúgó szél hangja jött a mennyből, és betöltötte a házat, ahol ültek.” Kettős tüzes lángnyelvek ültek rájuk, és ajtókon és ablakokon át kimentek az utcára a Szent Szellem által vezetve. És az a Tűz, ami Pünkösd napján gyúlt, még mindig ott él a szíveinkben attól a naptól fogva, máig. Azokban, akik akarnak Szent Szellem által vezetve lenni…

Vélemény, hozzászólás?