2021.03.17. Szerda

1 Korinthus 12:28
„Bizony, bizony, Mondom nektek, aki hallja az Én Szavamat, és hisz annak, aki elküldött engem, örök élete van, és nem megy az ítéletre, hanem általment a halálból az életre.”

1955.02.23. – Jób
Ha egy ember aki a Vér alatt van, megijed, hogy Isten nem tartja meg a Szavát, az Neki egy sértés. Azt mondod: „Jehova, lehet, hogy ez a Te Szavad, de nem tudom, hogy az igaz-e vagy sem.”
Ó, szégyelld magad! Nos, ha egyszer már vér alatt vagy… Ő azt mondta: „Én vagyok az Úr, aki meggyógyítalak téged.” Én hiszem azt. Ez minden. Ne sértsd meg Őt!
Azt mondta: „Aki Hozzám jön, semmiképpen ki nem vetem.” Hiszem azt. Ha egyszer már a Vér alatt vagy, vedd az Ő Szavát, bármiben, amit Ő mond!
És minden hívő… Tessék itt van, vedd el! Minden férfiből vagy asszonyból, aki már egyszer be lett hozva Krisztus Vére alá, minden félelem és kárhoztatás kiment. Aztán Ő el fog hinni minden Szót, amit Isten a Bibliában leírt, hogy az az igazság. Nem fogja mondani: „Ez nem ihletett, és az nem ihletett”, hanem el fogja hinni Annak minden Szavát. Ámen.

Vélemény, hozzászólás?