2021.03.12. Péntek

Apostolok cselekedetei 20:24
„De semmi meg nem mozdíthat engem és az életem sem tartom drágának, hogy befejezhessem futásomat örömmel és a szolgálatot, amit az Úr Jézustól kaptam, hogy bizonyságot tegyek Isten kegyelmének evangéliumáról.”

1962.12.30. – Abszolút
Igen. Semmilyen dolog meg nem mozdít engem, mert hozzá vagyok kötve a horgonyhoz. „Ó, mióta találkoztam Vele,” – mondta Pál, – „az úton, azóta hozzá lettem kötve egy Horgonyhoz. Ő megfordított engem. Útnak indított egyenesen a másik irányba.” Emlékezzetek, Pál is egy szervezethez tartozott, ami a legnagyobb volt az országban, de hozzá lett kötve az Abszolúthoz.
Figyeljetek! Akarok nektek mondani valamit. Neki célja volt azzal, hogy megmentett engem. Célja volt azzal, hogy megmentett téged. És eldöntöttem az Akaratából, hogy elvégzem azt, nem hozzátéve és nem venni el Abból. Jelenések 22:19, ha le akarjátok írni. Rendben. „Bárki, aki elvesz…” Elhatároztam. Készülök elhagyni a gyülekezetet, és ti tudjátok azt. És eldöntöttem, hogy ezzel az Evangéliummal maradok, ameddig csak élek, Isten segítségével. Hú! Ne feledjétek, itt van a kegyelem! Milliók haldokoltak a bűnben, amikor Ő megmentett engem. Ki voltam én, hogy megmentett? Célja volt azzal, hogy megmentsen engem, és én elhatároztam, hogy elérem azt a célt. Nem számít, lehet, hogy hamarosan a végéhez érek, talán elég hamar, most. De bármi is az, még mindig le vagyok horgonyozva. Soha nem másítottam meg azt.

Vélemény, hozzászólás?