2021.03.09. Kedd

Jób 19:25-26
„Mert tudom, hogy az én Megváltóm él és az utolsó napon megáll majd a földön: És habár ezt a testet férgek emésztik meg, mégis testemben látom majd meg Istent:”

1953.04.05. – Menj, mondd el a tanítványaimnak
Aztán, amikor ez a próféta Szellembe került, Isten kezdte megmutatni neki, mi fog történni: hogy lesz Valaki, aki elveszi majd a világ bűneit, és feltámad. Látta az Úr feltámadását. Azután, én nagyon szeretem ezt, amikor erre gondolok, ő felállt, megrázta magát, egy hamukupacon ült. Ó! Amit ma balszerencsének hívunk, elérte az otthonát. A gyermekei mind meghaltak. A vagyona eltűnt. Az egészsége tönkrement. Ő egy keresztény, egy hívő, ott ült elhagyatva. Még a gyülekezete is hátat fordított neki, ott ült vakargatva a fekélyeit.
És azután, amikor az Úr Szelleme eljött rá, és látta a feltámadást ezen a reggelen, tudjátok felállt, és azt mondta: „Tudom, hogy az én Megváltóm él, és megáll majd a földön az utolsó napon. És habár ezt a testet férgek emésztik fel, mégis testemben látom majd meg Istent; Akit majd meglátok…„ Tudta, hogy meg fogja látni Őt az utolsó napokban, mert lesz egy feltámadás, egy általános feltámadás.

Vélemény, hozzászólás?