2021.03.07. Vasárnap

János 7:16
„Jézus így válaszolt nekik, és így szólt, az Én tanításom nem az enyém, hanem azé, aki engem elküldött.”

1960.09.11. – Az Élő Isten igaz gyülekezetének öt nyilvánvaló azonosítása
És, Isten az Orvos. Ő a lélek Orvosa. Ő az üdvösség Orvosa. És Ő megtanított egy embert az Ő saját Teológiájára, Pétert, egy tanulatlan embert, aki még a nevét sem tudta elolvasni, amikor az elé volt írva. De odaadta neki a Szent Szellemet, és odaadta neki a ceruzát, hogy leírja a Tanítást arról. Ezért Pünkösd napján Ő leírta a Receptet. Lássuk mit írt! Dr. Simon Péter, lássuk mi a recepted az Üdvösségre! Lássuk mire lett az kiírva!
Na most, amikor ők meghallották ezt, az megszúrta a szívüket, és így szóltak Péterhez és … a többi apostolhoz, Férfiak és testvérek, mit cselekedjünk?
Figyeljetek, nektek megvannak a kulcsok!
Aztán Péter így szólt hozzájuk, Térjetek meg, és keresztelkedjetek meg mindannyian Jézus Krisztus nevében a bűneitek bocsánatára és veszitek a Szent Szellem ajándékát.
Mert az ígéret nektek van, és a ti gyermekeiteknek, … azoknak, akik messze vannak, ahányat csak az Úr, a mi Istenünk elhív.

Ez a Recept. Ne orvosoljátok felül, mert megölitek a beteget! Ez a baj sok emberrel, akik erről az „Atya, Fiú, és Szent Szellemről beszélnek.” Ők megölnek sok szellemi embert, akiket a helytelen dologgal kezelnek.

Vélemény, hozzászólás?