2021.03.06. Szombat

Ésaiás 28:10-11
„Mert szabályra szabály, sorra sor, sorra sor; itt egy kicsi, ott egy kicsi; Mert dadogó ajkakkal és más nyelven fog ő szólni ehhez a néphez.”

1955.10.08. – A döntés eredménye
Ő mondta: „De szabályra szabály kell, sorra sor. Itt egy kicsi, ott egy kicsi, és ragaszkodjatok ahhoz, ami jó. Mert dadogó ajkakkal és más nyelveken fogok szólni ehhez a néphez, és ez a szombat.” Ámen.
A Zsidók 4 azt mondja: „Hátra van még a szombat megtartása Isten népe számára, mert mi, aki bementünk az Ő nyugalmába, megnyugodtunk a munkáinktól, ahogy Isten is az Övétől.”
Isten hat napig munkálkodott, és a hetedik napon bement a nyugalomba, és soha nem tért vissza. És egy ember dolgozhat itt a világban, míg húsz éves lesz, harminc, negyven, hetven, de amikor megszűnik a világi munkáitól, elmegy az örök nyugalomba Istennel, mint ahogy Isten tette kezdetben.
Ó, testvérem, ha te ma este a határvonalon élsz, gyere át! Kelj át a Jordánon! Ez csodálatos. Ideát hatalmas nagy szőlők vannak. Nekünk megvan a kezdeti bizonyosság, nekünk van… Hallelujah! Van néhány Józsué és Káleb, akik átkeltek a határon, és visszahozták a bizonyítékot, hogy az egy jó Föld. Minden ígéret, amit Isten tett, itt van. A teljes Evangélium, a teljes Biblia. Isteni gyógyítás, örvendezés, boldogság, békesség, minden, amit a Biblia megígért, minden gyümölcs itt van ezen a földön. Ámen.

Vélemény, hozzászólás?