2021.02.26. Péntek

Zsoltárok 31:23
„Ó szeressétek az URAT, mind ti szentjei: mert az ÚR megőrzi a hűségest, és sokszorosan megfizet a büszkén cselekvőnek.”

1963.07.24. – Isten nem hívja az embert ítéletre anélkül, hogy először ne figyelmeztetné
Bármit is akar Isten, hogy megtegyél, tedd azt, a legjobb módon, ahogyan csak tudod! Nem számít, milyen kicsi, nem számít, az milyen kicsi, azt kell tenned.
Azt mondod: „Hát…” A baj az, hogy mindannyian a másik ember feladatát akarjuk tenni. Mindegyikőnk a labdát akarja vinni, ahogy mondani szoktuk, látjátok.
Mint ez az óra itt, most, minden kis mozdulatnak ott bent meg van a helye. Tehát, minden része nem lehet mutató. Na most, én csak a mutatót nézem meg, hogy lássam, hány óra van. De ha az egyik kis fogaskerék ott bent kimegy a helyéről, azt nem fogja megmutatni a helyes időt.
És így van ez az emberekkel. Nekünk mind Krisztus Testében a helyünkön kell lennünk harmóniában. Értitek? És akkor körülnézünk és meglátjuk a napnak hányadik órája van. Értitek? Akkor a világ várni fogja, hogy meglássa, mi ez. Értitek? Értitek? Ők figyelnek titeket. És ha ti csak egy kis hajszálrugó, főrugó vagy bármik is vagytok, tegyétek azt a legjobb módon, ahogyan csak tudjátok!

Vélemény, hozzászólás?