2021.02.24. Szerda

Ézsaiás 53:7
„Nyomorgattatott, és kínoztatott, mégsem nyitotta meg a száját: mint bárány, akit a mészárszékre visznek, és mint juh a nyírói előtt, megnémult, a száját sem nyitotta meg.”

1965.02.19. – Ezen a napon teljesedett be Ez az írás
Tehát, úgy találjuk, hogy Ő nem akart csatlakozni hozzájuk. Nem akarta, hogy bármi köze legyen a köreikhez, és aztán kivetett lett. Nem akart semmilyen…
Ezen kívül egy nap Ő elment a templomba. Bement egy Férfi, és úgy találta, hogy Isten háza éppen annyira szennyezett, mint ma. Ők adtak, vettek, pénzt váltottak. És felborította a pénzváltók asztalait, kötelet vett, és összefonta azokat, és kiverte a pénzváltókat a templomból. Mérgesen rájuk nézett, és így szólt: „Meg van írva,” – hallelujah! – „az Én Atyám háza az imádság háza; és ti tolvajok barlangjává tettétek. És ti a hagyományaitokkal Isten parancsolatait hatástalanítottátok.”
Ó, egy ilyen csoport hihetett valaha is Benne? Nem, uram. Ők annyira belehempergőztek a társadalmi mocsokban, és annak a napnak a szennyében, hogy annyira megfagytak egyházilag, hogy nem érezték a Mindenható Isten Erejének rezgéseit. Nem csoda, hogy az a kis asszony megérinthette a Ruháját, és meggyógyult azáltal, míg a részeg katona Arcul köpte, és nem érezte az erőt! Attól függ, mi a te megközelítésed. Attól függ, mit keresel. Amikor elmész gyülekezetbe, attól függ, mi az, amit keresel.

Vélemény, hozzászólás?