2021.02.13. Szombat

Jelenések 20:4
„És láttam trónokat, és azoknak akik azon ültek, ítélet adatott: és láttam azok lelkeit, akiket lefejeztek Jézus bizonyságtételéért és Isten Igéjéért és akik nem imádták a fenevadat, sem a képét, sem nem vették fel annak jegyét a homlokukra vagy kezükre, és ők éltek és uralkodtak Krisztussal ezer évig.”

1965.02.19. – Ezen a napon teljesedett be az Írás
És megtörténik majd egy napon, hogy pontosan azokért a dolgokért, amit ma látunk, hogy Jehova cselekszik, embereknek az eljövendő korban, ha van olyan, meg kell halniuk azért a dologért, amiről mi ma beszélünk. Azt kell majd tenned, amikor a fenevad jele eljön, és nem lesz megengedve, hogy ezen a módon prédikálják az Evangéliumot. Amikor az egyházak nagy egysége összejön, ami most éppen kialakulóban van a világegyház felé, a bizonyságodat a saját életeddel kell majd megpecsételned Ezért.
Neked most kell hinned azt. Ha azok a papok feltámadnának, akik elítélték Őt, most már nem ítélnék el. „De” azt mondod, „ha én ott lettem volna, ezt-és-ezt tettem volna.” Nos, az nem a te korod volt. De, ez a te korod, itt az idő.
Azt mondod, „Ó, bárcsak Ő itt lenne!” A Biblia azt mondja: „Ő ugyanaz tegnap, ma és mindörökké,” ugyanaz, tehát Ő itt van.

Vélemény, hozzászólás?