2021.02.08. Hétfő

Példabeszéd 20:11
„Egy gyermeket az ő cselekedetei mutatnak be, hogy tettei igazak, és helyesek-e.”

1957.08.18. – Isten idő-próbálta emlékművei
Látjátok, egy ember jelleme a cselekedetei által válik ismertté. Bármi is vagy, a tetteid mutatják meg, hogy ki vagy. Nem számít, milyen sokat teszel bizonyságot, mit mondasz mellette, vagy ellene, annak semmi köze ahhoz. A tetteid mondják meg, hogy ki vagy, elmondják, hogy mi vagy legbelül. Minden feladat, amit elvégzel, kifejezik, hogy mi vagy.
És ti üzletemberek, ha csak egy megfoltozott munkát végeztek, tudjátok, hogy értem, csak egy félkész munkát, ne tegyétek azt! Ha nem tudjátok helyesen tenni, egyáltalán ne tegyétek! Rendben.
Amikor Krisztushoz jöttök, ha nem tudtok teljesen megüresedni, egy teljes kiárusítás, mindenestől, úgy jönni Krisztushoz, akkor egyáltalán ne jöjjetek! Amikor igazán keresztények akartok lenni, álljatok ki! Tegyétek azt valóssággá! Ez az, amit Isten akar tőletek. És az bizonyítani fogja, a cselekedeteid bizonyítani fogják, hogy milyen a jellemed. A jellemedet a cselekedeteid mutatják be.

1951-ben ezen a napon: gyógyult meg William D. Upshaw kongresszusi képviselő a Golgota Templomban, Los Angeles-ben. Ezt megelőzően 66 évig volt nyomorék.

Vélemény, hozzászólás?