2021.01.25. Hétfő

Efézus 5:27
„Hogy maga elé állítsa azt, mint dicsőséges gyülekezetet, aki nincs szeplő, vagy ránc, vagy efféle; hanem szent lesz és szeplőtelen.”

1961.02.18. – Balzsam Gileádban
De emlékezz, testvérem, hogy az üzenetnek meg kell ráznia az országot, vagyis meg kell ráznia a gyülekezetet. Ne várjátok valami nagy dolog jön majd le a folyosókon! Isten üzenete pontosan a kiválasztott Gyülekezethez lesz majd. Ezek a jelek és csodák soha nem a világ előtt lesznek téve; annak nem úgy kell lennie.
A Négy Rózsa Whiskey Vállalat elnökének a felesége…. Ő a Missziós Szövetségben volt. És ott volt egyszer egy összejövetelen; felhívta Bosworth testvért, aki a Missziós Szövetségben volt, és azt mondta: „Az a helyzet, hogy nem engeded, hogy az az ajándék beinduljon.” Azt mondta: „Ha az, amit tegnap este láttam, az ország fővárosaiban lenne téve, és így tovább. Nos, az megtérítené… az az egész világot behozná a Kereszténységbe.” De látjátok, az nem a nemzetek fővárosaiba lett küldve. Értitek? Az a kiválasztott Gyülekezethez lett küldve. Látjátok, ti nem…
„Óh,” mondják, „tedd a nevedet azokra a nagy poszterekre, és érd el azokat a nagy idegközpontokat; legyél ott a televízióban!” Az nem arra lett adva. Az csak hozzátok, a gyülekezethez lett küldve, és ennyi. Na most, higgyétek azt teljes szívből.

Vélemény, hozzászólás?