2021.01.21. Csütörtök

Zsoltárok 1:3
„Olyan lesz, mint a folyóvíz mellé ültetett fa, mely idejében meghozza gyümölcsét, levele el nem szárad; és bármit tesz, felvirágzik.”

1956.01.21. – A belső lepel
Amikor el vagy plántálva Krisztus Jézusban, minden, amire szükséged van a földi utazásod során, benned van, amikor megkapod a Szent Szellemet. És az egyetlen dolog, amit tenned kell, az hogy igyál, igyál és teremj, teremj. Csak igyál addig, ameddig már nem tudsz többet inni! Ha szükséged van Isteni gyógyításra, menj Isten Igéjéhez és igyál abból, addig, amíg megteheted. Ha szükséged van többre Istenből, csak folytasd az ivást, és teremj. És Krisztus az Élet kiapadhatatlan Forrása. Ha Őbenne el lettél plántálva, az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy iszol a jóságából és megtermed mindazt, amire szükséged van a földi utazás során. Ez teljesen csak ivás és pihenés és békesség. Nem az, amit küszködsz, és küzdesz és vonszolsz. Te meghiúsítod magát a célt, amit képviselsz, amikor azt teszed.
A kereszténység nem olyasmi. Isten nem olyan, akihez könyörögnöd kell, és sírni, és kérlelni és böjtölni, és éhezni, és mindezek, csakhogy hozzájuthass.

Vélemény, hozzászólás?