2021.01.20. Szerda

Galata 3:26
„Mert ti mind Isten gyermekei vagytok a Krisztus Jézusba vetett hit által.”

1953.04.05.–- Menj, mondd meg a tanítványaimnak
Vannak emberek mindenhol, szerte az országban, akik néha kritizálnak engem az Isteni gyógyítás miatt. Nos, testvérem, hogyan is ne hinnék az Isteni gyógyításban, amikor az magának a Szent Szellemnek a természete. Minden ember, aki Isten Szelleméből született, minden embernek hinnie kell a természetfölöttiben, mert Ő Istennek egy része, Istennek egy leszármazottja.
Azt mondom: „Úgy nézel ki, mint az apukád.” Azt mondom: „Olyan az orrod…” Azt mondod, olyan az orrom, mint apukámé; olyan a szám, mint az apukámé. Miért? Ő az édesapám. Nekem jogom van úgy kinézni, mint ő.
Hallelujah! Akkor ha Isten az én Atyám, akkor jogom van hinni a természetfölöttiben, mert a természetfölötti Szellemtől születtem. Az egy természetfölötti lénnyé tesz engem. Külsőleg én egy sárból készült ember vagyok; te egy sárból készült ember vagy. De belül, amikor Isten Szelleme által születsz, akkor egy természetfölötti lénnyé leszel ott bent, és az a természetfölötti lény éhezik és szomjúhozik a Mennyei Otthona iránt, odaát. Így van.

Vélemény, hozzászólás?