2020.12.26. Szombat

Jelenések 22:19
„És ha bárki elvesz eme prófécia könyvének szavaiból, akkor Isten kiveszi a részét az élet könyvéből, a szent városból, és azokból a dolgokból, melyek megírattak e könyvben.”

1965.07.18. – Próbálni Istent szolgálni akarata nélkül
Ez Mózes volt, aki Izraelhez szólt, miután Isten igazolta őt Tűzoszlop által, és tudta bizonyítottan, hogy Isten szolgája, azért, hogy kivezesse őket. És mielőtt bementek arra a földre, mielőtt beléptek, Mózes így szólt, „Azok a szavak, melyeket szóltam nektek, ellenetek hívom a mennyet és a földet tanúbizonyságul. Ha hozzáadtok egy dolgot ahhoz, vagy elvesztek egy Szót is Abból, nem maradtok ott azon a földön, amit az Úr Isten ad nektek.”
Én is azt mondom, Jézus Krisztus Nevében. Ne adjatok hozzá egy szót sem! Ne tegyétek bele a saját gondolataitokat! Csak mondjátok pontosan azt, ami azokon a kazettákon van. Tegyétek pontosan azt, amit az Úr Isten parancsolt! Ne adjatok ahhoz!
Ő mindig megtartja a nekünk tett ígéretét. Minden ígéretet, melyet Ő tett, megtartott. Megmondta neked, hogy mi fog történni, és megtörtént? Elétek hozom ma az eget és a földet egy felhívásban. Mondott valaha Isten bármit is, amit Ő nem töltött be, és nem tette pontosan úgy, ahogy megmondta, hogy megteszi? Nem azt tette épp azon a módon, ahogy mondta, hogy tenni fogja? Pontosan így van. Így is fogja folytatni. Csak ne adjatok Ahhoz! Ne vegyetek el Abból! Csak higgyétek azt és járjatok alázattal az Úr a ti Istenetek előtt…

Vélemény, hozzászólás?