2020.12.23. Szerda

Ezékiel 33:5
„De aki hallgat a figyelmeztetésre, megmenti az ő lelkét.”

1957.04.07. – Isten megtartja a Szavát
A hitem azon az erős Sziklán áll. Nincs semmi, ami valaha is árthatna, amikor lehorgonyoztál arra a Helyre. Lehet, hogy viharok ráznak, és tépnek, de a horgony megtart a kárpiton belül. Amikor egy férfi vagy asszony, lehorgonyzott, és elfogadta azt, nincs semmi, ami elrázhatna téged ettől.
És éppúgy, mint ahogy az volt az ő idejük a szabadulásra, és nem látták meg azt, úgy ez az idő is szabadulásra van, hogy a Gyülekezet megkapja a menetparancsot. Az közel van.
Figyelj, barátom! Mi volt nekik? Először is, az Ige. Másodszor, egy próféta. Harmadszor, egy Angyal, aki vezette őket, utat mutatott nekik. Mindegyik egyetértésben volt a másikkal, mind a három. Az Ige egyetértett a prófétával; és a próféta egyetértett az Igével; az Angyal egyetértett mindhárommal, minddel. Az Ige; a próféta; az Angyal! Ők készen álltak a menetre.
Ó, áldott legyen az Úr Isten Neve! [Branham testvér tapsol egyet – a szerk.] Mi a végidőben vagyunk; az Ige, a próféta, az Angyal, mindhárman együtt egy nagy bizonyság. Isten mindig azt mondta: „Minden dolog, két vagy három tanúbizonyság által legyen megalapozva.” És egy igaz próféta mindig egyet fog érteni az Igével; és az Angyal bizonyságot fog tenni az Igazságról. Ámen. Mi készen állunk, hogy megkapjuk a menetparancsot. Biztosan.

Vélemény, hozzászólás?