2020.11.12. Csütörtök

I.Mózes 1:27
„Isten saját képmására alkotta az embert, Isten képmására alkotta; férfivá és asszonnyá formálta őket.”

1960.08.05. – A Bárány és a Galamb
Amikor Isten megalkotta az embert először, mind férfivá, mind nővé alkotta szellemben. Saját képmására alkotta őt, és Isten Szellem. És amikor elválasztotta őt, és testbe helyezte, akkor férfias szellemet tett a férfiba, és nőies szellemet az asszonyba. És ha bármi ellentétes ezzel, akkor ott van egy kis elferdülés. Pontosan. Ha azt látod, hogy egy asszony próbál úgy viselkedni, mint egy férfi, van ott valahol egy kis tévedés. Valahol a sejt keresztezve lett. Így van. Ha látsz egy férfit, aki annyira pipogya lett, hogy nem fog prédikálni a bűn ellen, vagy semmi ilyesmi ellen, nehogy megbántsa valakinek az érzéseit, ott is keresztezve lett valahol, nemcsak a természetes születésben, hanem a szellemi születésben.
Ó, amire ma szükségünk van, az az, hogy egy férfi legyen férfi, és egy asszony legyen hölgy. Isten akarja, hogy úgy legyen; hogy máshogy öltözzenek.
Azt mondod, „Te mindig minket, asszonyokat piszkálsz.” Nos, beszélek nektek a férfiakról. Bármelyik férfi, aki hagyja, hogy a felesége cigarettázzon és rövidnadrágot hordjon, és úgy viselkedjen, nagyon kevés férfi van abban, véleményem szerint.

Vélemény, hozzászólás?