2020.11.08. Vasárnap

Példabeszédek 28:6
„Jobb a szegény, aki egyenesen jár, mint a romlott ember az ő útjaiban, bár, ha gazdag is.”

1957.09.15. – Zsidók hetedik fejezet első rész
Ha én nőkkel szaladgálnék minden nap, és bejönnék, azt mondanám a feleségemnek, hogy szeretem, tudná, hogy hazug vagyok. A tetteim hangosabban beszélnek, mint a szavaim. Biztosan. Bebizonyítom neki, hogy nem szeretem, mert nem vagyok hűséges hozzá.
Ha azt mondaná, hogy szeret engem, és minden alkalommal, amikor elmegyek, valaki mással lenne, az bebizonyítaná, hogy ő nem szeret engem. Így van. A tettei bizonyítják azt. Nem érdekel, mennyire próbálná azt mondani nekem: „Bill, szeretlek téged, és senki más nincs a világon, csak te.” Tudnám, hogy ő egy hazug.
És amikor, próbálod azt mondani, „Uram, szeretlek,” és teszed a világ dolgait, először is Isten tudja, hogy te hazug vagy. Akkor miért tegyük? Mi haszna elfogadni egy régi, félig megtapasztalást, és valami olyasmit, amikor a Menny nagy egei telve vannak igazi dologgal? Miért akarsz egy nyomorult, névleges, fél-kész, névleges keresztény lenni? Amikor lehetsz Istennek egy valódi újjászületett gyermeke, úgy, hogy a Menny örömharangjai szólnak a szívedben, örvendezve és Istent dicsérve, egy győztes életet élve Jézus Krisztusban.
Nem próbálva azt magadtól tenni, mert kezdjük azon, hogy elesnél. De vedd Őt! Ez az Ő Igéje, és pihenj azon, amiről megmondta, hogy az Igazság. És higgy Neki, és szeresd Őt, és Ő megteszi, hogy minden pontosan megfelelően működjön számodra. Erről van szó. Ez az jó elgondolás.

https://branham.org/en/QuoteOfTheDay 2020.11.08.

Vélemény, hozzászólás?