2020.10.17. Szombat

Példabeszédek 31:10
„Erényes asszonyt ki találhat, annak értéke nagyobb a drágaköveknél.”

1965.09.19. – Szomjúság
És, tudjátok, ők az egyetlen teremtés, ahol nőstény szebb, mint a hím, az-az emberi fajnál van. Minden más állat, vegyük a tehenet és a bikát, az anyaszarvast és a hímet, a tyúkot és a kakast, az anya madarat és az apa madarat, mindig azt találod, hogy a hím a nagy és szép. De az emberi fajnál be van mutatva, hogy ott jött be a romlás, az fordítva van, és az asszonyok annyira szépek és ők vágyakoznak, hogy szépek legyenek.
Nem úgy, mint ezek a furcsa lények, amiket az utcán láttunk ezekben a napokban; nem, nem, nem az a fajta szépség. Nem. Az a legszörnyűbb látvány, amit életemben láttam. Igen, uram. Ez a romlás, ami elferdíti az igazi szomjúságot.
Tehát az igazi szomjúság, ami egy asszonynak kellene, hogy legyen, az az, hogy „szerény öltözettel ékesítse magát és legyen Krisztusi szelleme,” 1 Timótheus 2:9. Tehát ez az, ami után szomjaznia kellene egy asszonynak. Na most, ha szépek akartok lenni, ez az, ami széppé tesz titeket. Értitek? Egy Krisztusi szellem és az, hogy szerény öltözettel ékesítitek magatokat.

Vélemény, hozzászólás?