2020.10.07. Szerda

Titusz 1:16
„Azt állítják, hogy ismerik Istent; de a cselekedetekben megtagadják Őt.”

1953.12.05. – A feltámadás
Nincs olyan dolog, mint az apostoli hitvallás. Ha van bármilyen apostoli hitvallás a Bibliában, az az Ap.csel-ben található, ahol Ő mondta, „Térjetek meg mindannyian, és keresztelkedjetek meg Jézus Krisztus Nevében bűneitek bocsánatára, és veszitek a Szent Szellem ajándékát, mert az ígéret nektek van és a gyerekeitek gyermekeinek, akik távol vannak, amennyit az Úr, a mi Istenünk elhív.”
Inkább hangzik ez apostoli hitvallásnak, mint az, hogy „Hiszek a szent Római Katolikus Anyaszentegyházban. Hiszem a szentek közösségét.” Bárki, aki hisz a szentek közösségében, az spiritiszta. Az pontosan így van. A szentek halottak, ők Isten Jelenlétében vannak. Nincs közvetítő Isten és ember között, csakis Jézus Krisztus. Ámen. Így van. Ó, mennyire összezavarjátok magatokat. Ó, az szégyen…
Látjátok, én nem akarlak titeket emberek hibáztatni; az a szószék, ahol az kezdődött. Nem csoda, hogy az az ország átka, amikor Sátán a szószékhez jutott. Ez az igazság. Elmulasztják prédikálni Isten hamisítatlan Igéjét, és Isten Igéje meg fogja teremni pontosan azt, amit Megmondott.

Vélemény, hozzászólás?