2020.07.23. Csütörtök

I Péter 2:2
„Mint újszülött csecsemők, vágyódjatok az ige őszinte tejére, hogy azáltal növekedjetek:”

1954.03.01. – A szövetség angyala
Tudjátok, az Írás ihletés által adatott. Te-te nem csak megtanulod azt iskolában. Annak a Szent Szellem kijelentése által kell jönnie. Nem számít, hogy milyen okos és jó eszű vagy, a Szent Szellem nyilatkoztatja ki Isten Szavát.
Nézzétek meg azokat a farizeusokat Jézus napjaiban, a sadduceusokat, és tanítókat, szeplőtelen szent embereket, tudósokat, akiknek egy bizonyos vérvonalból kellett megszületniük, léviták. Kellett, hogy fiatalságuk óta tanulják az Írásokat és minden jelentést, és mégsem látták meg Jézust, és nem ismerték fel Őt, amikor az egész Írás telve van ezzel, az Ő eljövetelével. Értitek, mit akarok mondani?
Tehát ne várd, hogy Istent megismerheted iskolázottság vagy teológia által: Istent az újjászületés által, új születés által ismered meg. A Szent Szellem írta Isten Igéjét, és Ő annyira összekuszálta azt abban. Azt mondta „Elrejtettem azt az okosak és értelmesek elől, és ki fogom jelenteni a csecsemőknek, akik tanulni akarnak.” Ezért ha tudni akarsz valamit, válj csecsemévé! Ne legyél túl okos!

One thought on “2020.07.23. Csütörtök

Vélemény, hozzászólás?