2020.07.13. Hétfő

Zsoltárok 28:3
„Kérlek ne pusztíts el a gonoszokkal együtt, akik békességgel köszöntik szomszédaikat, szívük pedig tele rosszindulattal,”

1962.12.16. – A világ szétesése
Azt mondták nekünk, hogy ennek a felekezetnek az új rendszere a gyülekezetek világtanácsának eljövetele itt, békét fog hozni a földre. Micsoda – micsoda szégyen, micsoda egy borzasztó arculcsapása Krisztusnak! Milyen tiszteletlen, istentelen dolog! Ez az ördögtől van. Egy ember valami jobbat tud szervezni, mint amit Isten küldhet nekik? Bábel tornya! Az egy másik Babilon, aminek el kell esnie. Békét a földre? Hamis messiás! Antikrisztus a tanításában. Hogy fogjátok ezeket a felekezeteket összehozni, amikor ők még nem is… Ők nem is tudnak egyetérteni egymással most, amikor szétszakadtak kis rendszerekké, olyan kis rendszerekké, mi lesz akkor mindezek egyesülésével, hogy átmenjenek oda? Igen. Értitek, az egy hamis felállás. Azt mind azért teszik, hogy a protestantizmust rómaizmussá változtassák. Egy hamis, antikrisztusi tanítás.

One thought on “2020.07.13. Hétfő

  1. Gergely Erzsebet

    “1962.12.16. – A világ szétesése”

    Habár Isten gyermekei földi vándorútjukon e világban élnek, információk is eljutnak
    hozzájuk annak aktuális állapotáról, továbbá az “idők jelei” figyelésekor szembesü –
    lünk helyzetével.

    Viszont szívemben öröm van, hogy mi nem e világból valók vagyunk, sőt meghaltunk
    számára. Életünk betölti az odafönn valók keresése. Így ha tudunk is a “felekezetek új rendszeréről, széteséséről, majd remélt egyesüléséről”, azoknak nincs hatása a
    2000 év óta, Isten által “élő kövekből” épülő Menyasszony Gyülekezetre. Halleluja!

Vélemény, hozzászólás?