2020.06.19. Péntek

János 7:37-38
„Az utolsó napon, az ünnep nagy napján, Jézus felállt és felkiáltva így szólt, Ha bárki szomjas, jöjjön hozzám és igyék. Aki hisz bennem, ahogy az írás mondja, belsejéből élő vizek forrása fog fakadni.”

1956.12.15. – Őt hallgassátok
És Istennek minden Szava egy Mag. És ha az a Mag el van ültetve az Élet kifogyhatatlan Forrása mellé, amely Krisztus, a hívőnek csak innia kell minden képzeleten felül, innia és teremnie. Teremj meg mindent, amire szükséged van, mert az tebenned van, amikor elfogadod Krisztust. És mi egybe lettünk ültetve Krisztusban. És az Ő az Élet kifogyhatatlan Forrása.
És soha ne félj nagy dolgokat kérni! Isten azt akarja, hogy nagy dolgokat kérj. Ő nem akarja, hogy kicsinyes és gyerekes legyél. Ő azt akarja, hogy nagy dolgokat kérjetek, hogy az örömötök teljes legyen.
El tudtok képzelni egy kis halat, körülbelül ekkorát, kint ott az Atlanti Óceánban, amint ezt mondja, „Jobb, ha csak egy kicsit iszok ebből a vízből, mert lehet, hogy elfogy.” Butaság.
El tudtok képzelni egy kis egeret, körülbelül ekkorát ott lenn a nagy egyiptomi magtárakban, amint ezt mondja, „Jobb ha csak két búzaszemet eszek egy nap, mert lehet, hogy elfogy még nyár előtt.” Nos, az butaság. Ha nekik lenne százezer olyan nagy patkányuk, azt még ők sem ennék meg soha. És ha nekik milliárdszor milliárd tonna haluk lenne, ők soha nem innák ki azt a vizet. És hányszorosan megszorozhatnánk; ti soha nem meríthetitek ki az Ő Erejét és Kegyelmét a gyermekei felé. Ő az Éle kifogyhatatlan Forrása. Csak igyál, és igyál, és igyál!

Vélemény, hozzászólás?