2020.06.14. Vasárnap

Efézus 2:6
„És együtt feltámasztott és együtt ültetett a mennyekben, Krisztus Jézusban”

1963-0901M. – A jel
És Őbenne nincs halál. Őbenne nincs bánat. Őbenne nincs fáradság. Őbenne nincs bűn. Őbenne nincs betegség. Őbenne nincs halál. Mi Őbenne vagyunk! Ha Sátán megpróbál nektek valamit nyújtani, mint betegség, akkor egyszerűen vegyétek a Jeleteket és alkalmazzátok Azt. Ó igen! Vegyétek a Jeleteket és alkalmazzátok Azt, hogy ti Jézus Krisztus megvásárolt terméke vagytok. A Jel megáll, hogy az útiköltségetek ki van fizetve.
Ő mondja, „Amikor meghalsz, elvesztél.”
Mondjátok, „Tévedsz. Én a megvásárolt termék vagyok. Én egy megvásárolt termék vagyok. Nekem megvan a Jel.”
„Mi az a Jel?”
Ő tudja, hogy Az mi. Ne, ne bolondozzatok vele! Ő tudja, hogy mi Az. Nos, ti beszélhettek némely prédikátorral, és ők vitatkoznak veletek. Nem Sátán; ő jobban tudja. Látjátok? Ó, igen. Ő ellene ment, kétszer vagy háromszor, tudjátok, és elkövette a kísértés tévedését. Sátán tudja, hogy ti miről beszéltek. Csak mutassátok meg a Jelet, és ő el fog repülni. Igen.
Mert, mi ez? Ez egy bepecsételt termék. Ő ezt nem tudja feltörni, és nem tud valami olyat beletenni oda, ami nem helyes. Mondjátok, „Vedd el a kezeidet! Én be vagyok pecsételve.” Ó, igen! Egy bepecsételt termék! Igen, uram! Meg vagytok vásárolva. Tartsátok a Jelet az Ő ígéretébe vetett elmozdíthatatlan hitetek felett, figyeljétek amint ő elmegy.

Vélemény, hozzászólás?