2020.06.13. Szombat

Dániel 11:32
„…de a nép, mely ismeri Istenét felbátorodik és cselekszik.”

1956.07.23. – Isten Szelleme által vezetve
Ti akarjátok – akarjátok, hogy Isten erőt küldjön rátok, hogy menjetek imádkozni és hinni. A Szent Szellem el fogja hozni azt nektek, gyógyulást, szabadítást, bármire is van szükségetek Istentől, el fogja azt hozni nektek.
Látok egy csomó embert, akik gyávák voltak, százhúszan. Ó, öreg kis gyáva emberek, és ők ott voltak. Felmentek a öreg kis lépcsőn egykoron, mert Isten azt mondta: „Most ne prédikáljatok többé; ne énekeljetek többet; ne tegyetek többé bizonyságot addig, amíg be nem lesztek töltve a Szent Szellemmel. Aztán Ő elvezet majd titeket minden nemzethez, hogy az Evangéliumot prédikáljátok.”
És ők felmásztak a felső szobába, és ott maradtak, gyáván, az ajtó be volt csukva, az ablakok becsukva, halkan, magukban imádkoztak és elrejtőztek a zsidók elől addig, amíg a Szent Szellem le nem jött rájuk.
„Akkor hang jött a mennyből, mint egy sebesen zúgó szél, és betöltötte a házat, ahol ők ültek. Kettős nyelvek ültek rájuk, mint a tűz, és kimentek az ajtókon és ablakokon át az utcára, a Szent Szellem által vezetve. És az a Tűz, ami fellobbant Pünkösd napján, még mindig szíven üt minket attól a naptól kezdve máig. Emberek, akik azt akarják, hogy a Szent Szellem vezesse őket…

Vélemény, hozzászólás?