2020.06.04. Csütörtök

II Korinthus 3:3
„Amennyiben ti nyilván lettetek Krisztus levelévé a szolgálatunk által, nem tintával írva, hanem az élő Isten Szellemével; nem kőtáblákra, hanem a szív hústábláira.” (King James fordítás)

1953.04.05. – Szemtanúk
Jézus tudta, még mielőtt ezek az apostolok valaha is kimehettek és helyes tanúk lehettek, hogy meg kell tapasztalniuk, amiről majd bizonyságot tesznek. Nem lenne szép ma, ha minden szeminárium ugyanezt tenné, ha minden keresztény ugyanezt tenné? Csak eljön a gyülekezetbe, és azt mondaná, „Most elfogadom Jézust, mint az én személyes Megváltómat. Éppen itt maradok, amíg meg nem kapom a Szent Szellem keresztségét, és azután kimegyek, hogy bizonyság legyek.” Értitek? A dolgok máshogyan lennének. Nem gondoljátok? [A gyülekezet azt mondja, „Ámen” – a szerk.] Nekünk nem lennének azok a laza, szétszórt bizonyságaink.
Az emberek bizonyságot tesznek, és azt mondják, hogy ők keresztények, és kimennek és más életet élnek. És ha a hitetlen bejön, és látja és azt mondja, „Nos, nézd meg azt! Ez az, ahogyan ők…” És a gonosz is mindig azokat fogja megmutatni. Te bízhatsz abban. Ő egy üzletember. És ne becsüljétek alá a képességét és az üzleti köreit, mert ő tudja, hogy miről van szó.

Vélemény, hozzászólás?