2020.06.01. Hétfő

Máté 25:32
„És Ő előtte összegyűlik majd minden nemzet: és Ő különválasztja őket egymástól, mintegy pásztor válassza szét a juhait a kecskéktől:”
(King James fordítás)

1962.04.01. – Bölcsesség a hit ellen
Isten nem tudta megáldani Séthet, amíg el nem választotta Káintól. Ő megjelölte Káint, és elküldte Nód földjére. És Káin, az okos értelmével tudós lett és minden más, és termést növesztett abból. És Séth az ő igazságával és Isten Szavába vetett szeretetével és hitével termést növesztett, ami előhozott egy prófétát, aki figyelmeztette az embereket az utolsó napokban, így van, megmentve minden hívőt. És az értelem mindannyiójukat elpusztította. Ők, mindegyikük meghalt. Mindannyian, nem számít, hány diplomájuk és pszichológiájuk volt, minden más elveszett Isten ítéletében.
És minden, ami kívül van, Isten igaz, újjászületett Szellemétől, ami hiszi annak minden Szavát, és megáll, pontosan Azon, el fog pusztulni Isten Ítéletében. Látjátok ezeket a kis vonaglókat, amint az utcán mennek lefelé, és teszik mindezt, és úgy teszik, emlékezzetek, az semmi más a világban, mint szalma az ítéletre. Az el fog rothadni. Annak el kell. Muszáj neki. Asszonyok ébredjetek fel!

Vélemény, hozzászólás?