2020.04.10. Péntek

I Péter 5:8
„Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen:” (Károli fordítás)

1963.04.28. – Nézd
Néha nem tudunk várni egyik estétől a másikig. Néha nem tudunk várni egy ébredéstől a másikig. Nekünk ki kell mennünk, és belekeveredni a világ dolgaiba. Mennyire kellene szégyellnünk magunkat.
Mielőtt idejövünk, hogy megvalljuk, és eljussunk Jézus Vérébe, ami megtisztít minket minden bűntől, koncentrálni kellene magunkban, hogy meglássuk, hogy az egy igaz élő Isten áll ott, Aki az ígéretet tette, hogy „’Menny és föld elmúlik, de az én Igém nem múlik el.” Maradj pontosan Azon, akkor nem fog ide-oda dobálni téged a tanítás szele, nem fog egyik helyről a másikra vinni téged, Ponciustól Pilátusig.
De, te tudod, hogy hol állsz, mert le lettél nullázva Istennel. Látod a saját életedet, amint eltalálja azt a célt, éppen úgy, mint az apostolok tették. Úgy élsz, ahogy ők éltek. Megkeresztelkedtél, úgy, ahogyan ők tették. Ugyanazokat az eredményeket látod, amiket ők láttak. Látod, hogy az működik benned. Le vagy nullázva. Nem érdekel, mit mond a társaság, és mit mondanak a felekezetek. Le lettél nullázva, mert tudod, hogy eltalálod a célt. Ámen.

Vélemény, hozzászólás?