2020.04.09. Csütörtök

Jakab 1:18
„Az Ő akarata szült minket az igazságnak Igéje által, hogy az Ő teremtményeinek valami zsengéje legyünk.” (Károli fordítás)

1955.03.02. – A feltámadott Úr Jézus
Nézzétek, ott teljesen a kezdetben, hogyan töltött be Isten minden teret és időt, és Istenből kiment a Logosz, ami Istenből ment ki, amely Istennek egy része volt, Isten látta, hogy mi lesz a vég kezdettől, és a Logosz eljött a földre, ami Krisztus volt az Igében, Isten kimondott Szava, Istennek része, és Ő testté lett, és közöttünk lakozott. És aztán, mi kijöttünk Krisztusból, amely ugyanazt az Életet hozza benned, ami Istenben, Krisztusban volt. És, mint amilyen biztos az, hogy Isten Ezt feltámasztotta, nekünk is ugyanehhez a dologhoz kell eljutnunk, ha ugyanaz a Szellem van bennünk, mert Isten Szelleme tesz minket Isten fiaivá és lányaivá.
Ó, nem csodálatos ez? Hogy kapjuk meg? Úgy, hogy hiszünk az Úr Jézus Krisztusban, ez az. Elfogadjuk ezt, és azután Isten cserébe nekünk adja a Szent Szellemet, aki így kiált a szívünkben, „Abba Atyám, én Istenem, én Istenem.” És azután feltámaszt minket az utolsó napokban, hogy elragadjon. És azt Mondja, „Azon a napon megtudjátok, hogy én az Atyában vagyok, az Atya Énbennem, Én tibennetek és ti Énbennem.”

Vélemény, hozzászólás?