2019.11.27. Szerda

Máté 6:26
„Figyeljétek meg az égi madarakat! Nem vetnek, nem aratnak, élelmet sem gyűjtenek magtárba – mennyei Atyátok mégis táplálja őket. Ti pedig sokkal értékesebbek vagytok, mint ők!” (Egyszerű fordítás)

„Nézzétek meg az ég madarait: nem vetnek, nem is aratnak, csűrbe sem gyűjtenek; mégis a ti mennyei Atyátok eltartja őket. Nem vagytok ti sokkal jobbak náluk?” (King James fordítás)

1954.07.24. – Egy személyes megtapasztalás Istennel
Ó, és én a Biblia nagy hőseire gondolok. Az emlékeztetett engem itt nemrég, fenn voltam itt a hegyekben, és figyeltem a kacsákat, amikor mind a víz körül vannak, úszkálnak körbe. De a legelső alkalommal, amikor hideg szél kezd fújni, azok a kis, öreg kacsák kimennek oda, hápognak kétszer vagy háromszor, és útra kelnek Louisianába, amilyen keményen csak tudnak, mennek a rizsmezőkre. Mi a gond? Nem kell, hogy legyen nekik bármilyen teológiájuk. Ő teljes mértékben kacsának született, és amikor ő kacsa, van ösztöne. És tudja, hogy ha ő egy kacsa, és az ösztön azt mondja neki, hogy mozduljon, mert hideg idők vannak előtte; menjen oda, ahol melegebb és jobb a föld. Nos, ha egy kacsa meg tudja tenni azáltal, hogy egy kacsa, mit kellene, hogy egy ember tegyen a Szent Szellem keresztség által, amikor ő újjászületett Isten Szellemétől? Kellene, hogy képes legyen tudni, hogy amikor jön a baj, ő elindul Istennel, és elrepül a hit szárnyain, és kimegy abból a dologból, kimegy a betegségekből, kimegy a levert állapotodból és mindazokból a dolgokból. Ideje, hogy Isten mozduljon, és megtegye azokat a dolgokat, s megadja az Úr Jézus Jelenlétét, hogy megáldhasson, és erőt adjon, és nagy dolgokat a gyülekezetnek bármelyik napon. Isten megígérte, hogy Ő meg fogja azt tenni.

Vélemény, hozzászólás?