2019.11.26. Kedd

Jelenések 19:7
„Örüljünk és örvendezzünk, és adjunk tiszteletet neki: mert a Bárány menyegzője eljött, és az ő felesége elkészítette magát.”
(King James Biblia)

„Örüljünk és ujjongjunk, és dicsőítsük őt, mert eljött a Bárány menyegzője, felkészült menyasszonya,” (Új fordítású Károli Biblia)

1965.08.01. – Ennek a gonosz kornak istene
De engedelmességben, ez a kis hit Asszony, aki hit által él, a Menyasszony; az a személy itt és ott; itt valahol máshol, ott kint, valamilyen más gyülekezetben, valami más felekezetben, bárhol is, valamelyikben nem… ő hiszi Isten Szavát, engedelmes, szeretetben várja, hogy a kor ígérete meg legyen erősítve. Ő figyeli azt. Ő része annak az Igének, és Ő figyeli az életét, hogy bemutassa azt az Igét.
Testvérek, nem látjátok azt? Remélem, hogy az nem ment el fölöttetek. A Test várakozik (ami az Ige), várja az Életet (ami a Lélek), hogy megerősítse, vagy életre keltse azt. Ez az, amire Ő (Menyasszony) vár. Semmilyen más élet nem fog őbenne munkálkodni. Ő nem tud életre kelni semmilyen más módon. Mégis ő érzi azt ott kint, és ő tudja, hogy az meg fog történni akkor; itt ez megtörténik. Aztán ő felébred. Isten azt mondta, „Legyen,” és ő (a Menyasszony) előjött, mint ahogy az első előjött.

Vélemény, hozzászólás?