2019.11.12. Kedd

Titusz 2:3
„… Szentekhez illően viselkedjetek.” (King James fordítás)

1962.01.17. – Feltételezés
Valaki azt mondta a minap, „Branham testér, az emberek prófétának tartanak téged. Miért nem tanítod azokat az embereket, hogy hogyan kapjanak szellemi ajándékokat? Hagyd már azt, hogy hogyan öltöznek azok az asszonyok és hogyan viselkednek azok a férfiak! Hagyd azt abba! Nincs ahhoz közöd, hogy arról beszélj! Taníts nekik nagy, mély, szellemi dolgokat!”
Azt mondtam, „Hogy taníthatnék nekik algebrát, amikor nem ismerik az ABC-t?” Hogy adhatsz nekik főiskolai oktatást; amikor még az óvodából sem jöttek ki? Nincs annyi alapvető tisztesség bennetek, hogy megtisztítsátok magatokat, és keresztényként viselkedjetek, és úgy öltözzetek, mint a keresztények, és éljetek, mint keresztények, és aztán beszéljünk a szellemi ajándékokról. Gyertek ki az óvodából! Ők azt feltételezik, hogy az rendben van, de az helytelen. Nem kellene azt tennetek. Az édesanyátok nem tette azt, Pünkösdkor évekkel ezelőtt. De ők azt teszik.
És ti férfiak, hogyan álltok meg, és engeditek, hogy a feleségeitek azt tegyék? Ti még mindig óvodában vagytok. Értitek? Így van. És azt feltételezitek, hogy ez rendben van, pedig nincs.

Vélemény, hozzászólás?