2019.11.09. Szombat

Apostolok cselekedetei 2:40
„Még más szavakkal is lelkükre beszélt, és így kérlelte őket: “Szabaduljatok meg végre ettől az elfajult nemzedéktől!” (Új fordítású Károli Biblia)

1959.11.25. – Nem így volt kezdetben
És mi most látjuk azt a dolgot, amiről Jézus mondta, hogy meg fog történni. Saját szava mondta ezt, „ahogy volt Lót napjaiban, úgy lesz az Ember fia eljövetelekor,” ugyanaz a dolog. Nézzétek meg az országotokat itt, mennyire elfajult! Nézzétek meg az újságokat! Láttam egy elemzést, amelyben a homoszexualitás húsz százalékkal növekedett a tavalyi év folyamán a Nyugati-parton, Sodoma bűnei. Nézzétek, hogy minden-minden el van ferdítve! A vizek, a folyók, minden szennyezett. Betegségek, vírusok, amiről az orvosok semmit nem tudnak… Mi a végidőben vagyunk. Meneküljetek a Sziklához! Meneküljetek Krisztusba, kerüljetek Bele gyorsan, gyülekezet!
Ne figyeljetek az én írástudatlanságomra, vagy, hogy nincs iskolázottságom! Arra figyeljetek, amit mondok nektek Isten Szava által! És Isten támogatja azt az Igét, megmondja, hogy az igaz. Higgyetek Neki és megmenekültök!

Vélemény, hozzászólás?