2019.10.21. Hétfő

Ézsaiás próféta könyve 59:19
Félni fogják az Úr nevét napnyugaton, és dicsőségét napkeleten, amikor eljön, mint egy sebes folyam, amelyet az Úr szele korbácsolt föl. (Új fordítású Károli Biblia)

„Ezért félni fogják az ÚR nevét nyugatról, és a dicsőségét napkelte felől. Amikor az ellenség áradatként zúdul ránk, Isten Lelke zászlót emel ellene.” (King James Biblia)

1949.12.25. – Jézus Krisztus Istensége
És aztán, újra, azt akarom, figyeljetek meg még egy dolgot, egyet a beteljesedések közül. Ezek az emberek, akik ezekben a formális gyülekezetekben vannak, felemelkednek a Mozdulás ellen. És a Biblia azt mondja, „Nekik meglesz a kegyesség látszata, de megtagadják annak Erejét; fordulj el ezektől.” És ők elfoglalják az ő állásukat.
A kommunizmus is elfoglalja az állásait.
Dicsőség Istennek, hogy a Szentlélek is elfoglalja az Ő állását. Igen, „Amikor az ellenség áradatként zúdul ránt, akkor én állást emelek ellene.” Így van. És a Gyülekezet megtette az ő állásfoglalását, úgy értem, a Szentlélek Gyülekezet.
Na mos, ez minden, ami érdekel barátaim, és amiért itt vagyok. Ott kinn én imádkozom a betegekért. De itt benn engem egy dolog érdekel, és ez Istennek az újjászületett Gyülekezete. Így van. Ez az, ami engem érdekel, bármi is legyen. Engem nem érdekelnek a szabályok, és a diakónusok, és így tovább, és ilyesmik, vagy a gyülekezetek rendjei. Engem a Szentlélek keresztsége érdekel a Gyülekezeten, erre a napra, amelyben élünk. Ez a fontos rész, és ez az, amit mi keresünk.

Vélemény, hozzászólás?