2019.08.30. Péntek

Zsoltárok 24:9-10
„Kicsoda ez a dicsőség királya? Az erős és hatalmas Úr, az erős hadakozó Úr. Ti kapuk, emeljétek fel fejeiteket, és emelkedjetek fel örökkévaló ajtók, hadd menjen be a dicsőség királya!” (Károli Biblia)

1955.11.18. – Ábrahám hite
Hallom az összes Ószövetségi szentet, ahogyan mondják, „Emelkedjetek fel örökkévaló kapuk, emelkedjetek fel, hadd jöjjön be a Dicsőség Királya.”
Hallom, amint az Angyalok azt éneklik odaát, „Ki a Dicsőség Királya?” Azt mondják, „A Seregek Ura, aki hatalmas a harcban.” Ő az. Isten. Jehovah-Jireh.
Hogy fognak kinyílni a kapuk? Ő megnyomta a gombot, és a gyöngykapuk kinyíltak; itt jön Jézus, foglyokat vitt magával. Itt jön Ő, mint Győztes, végigsétál az új menny Városain, odamegy az Atya elé, és azt mondja, „Atyám, itt vannak, ők mind jó hitben haltak meg, a bárány áldozata alatt, most Neked ajánlom őket.”
„Jól van. Gyere fel ide, ülj az Én jobb kezem felől, vissza fogom küldeni a Szentlelket. Te pedig maradj ott addig, amíg minden ellenséged a Lábad zsámolyává lesz.” Dicsőség Istennek. Várjuk Őt eljönni egy nap Dicsőségben. És azok, akik a föld porában vannak, felkelnek és elváltoznak egy szempillantás alatt, és olyanokká lesznek, mint Ő… ”Birtokolni fogják az ellenség kapuit.”

Vélemény, hozzászólás?